Swift

Legea Succesului

Succesul urmeaza reguli foarte simple. De indata ce il cunosc si il urmaresc, succesul devine "de neevitat". Aceste reguli sau legi ale succesului exista si actioneaza, indiferent daca noi le cunoastem si le aplicam sau nu.



Fiecare dintre succesele dumneavoastra, la fel ca fiecare dintre asa numitele dumneavoastra insuccese,sunt o marturie pentru efectul acestei supuneri fata de legi.  Atunci cand treceti pe rosu intr-o intersectie ceea ce se intampla in continuare devine o marturie pentru existenta si incalcarea regulilor de circulatie. Cele mai importante legi ale succesului sunt :

1. Succesul este ceva care succede,

Asa cum intelepiciunealimbii intuieste deja, succesul este ceva ce succede. Succede unor lucruri care s-au intamplat deja. Luati aminte la faptul ca se numeste "succes" si nu "lupta" sau "fortare" sau "fuga", nici macar "negociere". In alte cuvinte : pentru a avea succes nu trebuie nici macar sa lupt, nici sa ma rog, nici sa negociez. Un singur gand are deja urmari. Astfel, felul meu de a fi are urmari, este un succes. Cu alte cuvinte :

2. Inainte ca ceva sa succeada, ceva trebuie sa preceada.

 De indata ce cineva face ceva, trebuie sa existe urmari. Dar urmarile nu se petrec doar in planul lui a face, ci si in al lui a avea si a fi. Nu doar ceea ce fac are urmari ci si ceea ce am si ceea ce sunt.
 Chiar inainte insa ca ceva sa succeada este deja clar ce va urma, deoarece ceea ce preceda determina ceea ce va succeda.
  Pentru un creeator constient, succesul nu inseamna doar a lasa ceva sa se succeada, ci a lasa sa succeada un rezultat intentionat, un anumit efect.

3. Fiecare are mereu 100% succes

 Sa luam aminte de la urmatorul fapt: indiferent ce faceti, intotdeauna ceva se va succeda, pana la 100%. Ceea ce se succeda corespunde intotdeauna cauzei propuse, dar nu neaparat si intentiei mele: astfel ca nu se succeda ceea ce imi doresc, am nevoie urgent sau vreau neaparat sa am, ci doar ceea ce am provocat, indiferent daca imi place sau nu.
 Insa de indata ce cauza si intentia sunt complementare, adica propun exact cauza ce corespunde intentiei, succesul dorit trebuie cu siguranta sa urmeze.

4. Fiecare primeste de la viata doar ceea ce el provoaca. 

 Nici mai mult nici mai putin si nici altceva. De aceea nu exista nici noroc neterminat, nici suferinta neterminata, ci doar cauza si efect. Efectul a ceea ce se succeda corespunde intotdeauna exact cauzei. Aceasta inseamna inainte de toate: in ceea ce se succeda pot recunoaste ce am provocat anterior in mod constient sau inconstient.
 Pe de o parte : fiecare gand, fiecare sentiment, fiecare cuvant si fiecareactiune este o cauza si va atrage dupa sine efectul corespunzator, indiferent daca acesta este dorit sau nu.
 Pe de alta parte: fiecare circumstanta dorita, fiecare rezultat, fiecare situatie, dar si fiecare accident sau fiecare intalnire poate fi cauzata.
 La inceput sta intotdeauna o cauza. Puteti sa cauzati totul, chiar si succesul dumneavoastra!

5. Viata nu are nici o posibilitate de a nu lasa nimic sa succeada sau sa lase sa succeada altceva decat corespunde exact cauzelor propuse de dumneavoastra.

 Sa luam aminte la aceasta: Viata reactioneaza doar la indicatiile dumneavoastra, la "comenziile" dumneavoastra.
 Situatiile, circumstantele, intalnirile, accidentul, succesul, soarta - totul urmeaza doar indicatiile dumneavoastra si e o consecinta a indicatiilor dumneavoastra.
 Gandul la lipsa ("Imi lipseste acum....") si la limitare ("Nu pot sa...") nu este un fapt, ci este o indicatie, o comanda.
 Lipsa si stramtoarea sunt doar o inchipuire a intelegerii, o neintelegere, sa spunem asa. De fapt, dumneavoastra puteti in orice momemnt sa "intrupati" orice cantitate dorita din orice. Adevarul este pregatiti sa aduca tot ceea ce cauzati si sa lase aceste lucruri sa devina realitatea dumneavoastra.
 Puteti face din orice un succes si puteti castiga orice joc. Aveti in fiecare clipa sansa de a provoca o noua cauza, astfel incat un efect cu totul nou trebuie sa apara!

 Nu exista niciodata cu adevarat ceva de decis, caci, dorind un anumit efect binedeterminat, trebuie sa provocati cauze binedeterminate.
 Nu trebuie sa alegeti ceea ce va doriti. Dupa dorinta nu mai exista decizie. Puteti, spre exemplu sa alegeti daca doriti sa traiti in bunastare sau nu. Dupa acesta decizie nu mai exista alta decizie, ci doar pasi clar definiti, indicatii si comenzi precise catre viata. Trebuie sa cauzati doar ceea ce corespunde deciziei dumneavostra initiale.

6. Fiecare gand, fiecare sentiment, fiecare cuvant si fiecare actiune este o cauza si se intoarce la dumneavoastra ca rezultat.

 Fiecare gand este un rezultat, care inca nu a fost realizat, dar care va fi realizat, indiferent daca este dorit sau nu.
 Puteti cauza totul, chiar si succesul dumneavoastra, caci ceva trebuie sa urmeze inevitabil.

7. Ceea ce se intampla fiecarui om este proportional credintei sale.

 Cauza decisiva in viata dumneavoastra sunt credintele dumneavostra. Si aici trebuie sa fim atenti la intelepciunea limbii: credintele creeaza realitatea.
 Credintele noastre sunt cauza pentru realitatea traita. In masura in care nu ne descurcam cu credintele noastre in mod constient, realitatea se sustrage controlului nostru. Prin alegerea constienta a credintelor va puteti determina realitatea.
 Atunci cand nu nu ne determinam in mod constient credintele, credintele anterioare iau forma viitorului. Astfel, fiecare isi traieste credintele devenite pe acesta cale realitate.
 Punctul in care ma aflu acum imi creeaza realitatea de maine si intareste mereu starea de fapt din prezent.
 Indiferent daca voi crede ca eu creez ceva sau nu, in ambele cazuri voi avea dreptate. Ceea ce credeti creeaza ceea ce credeti.
 Un pas important al cunoasterii de sine este : atunci cand doriti sa va cunoasteti credintele uitati-va la conditiile dumneavoastra de viata ce va fac vizibile credintele.
 Credintele dumneavoastra determina daca, ce, cand, cum se va realiza ceva. Credintele dumneavoastra determina de asemnea si de cat timp este nevoioe pentru ceva.
 Acesta lege este scrisa chiar si in Bibile : "Fiecaruia i se intampla lucruri potrivit cu credinta sa".
 Succesul interior face ca si succesul exterior sa devina inevitabil. Viata nu are nici o alegere, nu va poate "expedia printre alegeri".

 Fiti atenti la faptul ca : un asa-numit insucces este doar un succes nedus pana la capat, nu este un rezultat final, ci unul intermediar. Prin transformarea insuccesului in succes puteti castiga orice fel de joc. Si fiecare insucces poate fi transformat in succes, fiti siguri de acesta! Fiecare deseu al trecutului poate deveni ingrasamant pentru viitor.
 Nu este vorba despre a vrea succes ( chiar si acesta este o indicatie, comanda), ci de  a fi singuri un succes, abia apoi urmat a-l avea. Inainte de a avea succes, trebuie sa fiu un succes. Apoi va urma cu siguranta succesul.

8. Fiecare straduinta demonstreaza doar ca se poate mai usor altfel.

 A avea succes nu necesita mai mult efort decat a nu a avea succes, dar e mult mai distractiv! Caci indiferent daca prococ cauza "buna" sau pe ceea "gresita" - ma costa aceeasi energie.
 Multi cred ca pentru a avea succes trebuie sa muncesti din greu. Dar munca grea nu este o cauza pentru succes. Toti cei care stapanesc ceva la perfectie stapanesc acel lucru fara efort si cu usurinta. Cu siguranta este necesara o perioada lunga si harnica pentru cizelarea fineturilor, dar nu o munca asidua. Harnicia provoaca bucurie, munca grea insa nu.
 De aceea nu trebuie sa mai munciti din greu niciodata si chiar e momentul sa va luati pentru totdeauna concediu platit. Permiteti-va sa fiti platiti bine tocmai pentru ce va face fericiti.
 Ganditi-va la acesta: atunci cand incepeti sa "munciti" incetati sa fiti creativi si productiv. Creativitatea si productivitatea apar doar in mod ludic. Cu alte cuvinte: viata o stapaneste omul prin joc sau deloc.

9. Cum e la interior, asa si la exterior, cum e in mic, asa e si in mare.

 Succesul se poate obitine, dar poate fi si impiedicat. Incetati sa va impiedicati cu succes succesul.
 De la natura sunteti un castigator. Viata nu v-a planuit deloc altfel. Pe gena personalitatii dumneavoastra scrie: tipul ivingatorului, asa incat traiti ca un invingator. Castigatorii ies in frunte constant. Castigatorii situ ca vor avea succes si, pentru ca sunt convinsi de acesta, reusesc intotdeauna!
 Castigatorii gasesc o solutie pentru fiecare problema, pentru fiecare sarcina.
 Perdantii, pe de alta parte, gaesesc in fiecare rezolvare o problema. Perdantii, ca si castigatorii, pot fii recunoscuti de la start, dupa modul cum iau startul!
 A castiga este o obisnuinta, insa din pacate o obisnuinta e si a pierde.
 Perdantii si-au pierdut constiinta de invingator. Acesta este tragedia lor. Dar ceea ce s-a pierdut poate fi regasit, poate fi redescoperit - ei se pot recunoaste din nou drept castigatori!
 Trebuie sa renunti in mod constient la tot ceea ce nu imi apartine de fapt : furie, frica, stres, invidie, sentimentele de subapreciere, vanitate, obisnuinta de a intarzia lucrurile, mia de sine, razbunarea, egoismul, agresiunile, deamagirile, prgramele mentale gresite, grijile, senisibilitatea, dubiul, maina, judecarea celorlalti, nesinceritatea.
 Deveniti constient de faptul ca sunteti un emitator. Ce emiteti asadar si ce atrageti spre dumneavoastra? Emiteti ca un invingator ?
 Totul va duce mai dpearte, daca va descucrcati corect. Puteti transforma totul intr-un succesi si puteti castiga orice joc!

10. Puteti avea totul de la viata.

  Conform legii conservarii energiei, energia nu se pierde. Energia condusa cu rabdare va depasi orice obstacol si trebuie sa duca in final la rezultatul intentionat, daca nu renuntati mai inainte.
 Daca puteti generati lipsa cu puterea gandurilor, la fel puteti crea si abundenta si bunastare si implinire.
 Deoarece aveti 100% succes in orice situatie, determinati cu alegerea cauzei provocate ce rezultate trebuie sa materializeze viata!

 Totul este posibil! Cheia succesului este increderea in noi insine. Viata functioneaza dupa legea: " daca-atunci" si "daca nu-atunci nu". Daca seman voi culege roadele, Si daca am semanat pot culege doar roade in urma a ceea ce am semanat si nu altceva. In fiecare clipa eu pot alege ce vreau sa seman, iar viata materializeaza invariabil ceea ce am semanat.
 Astfel regulile succesului pot fi cuprinse in legea succesului : "Succesul este ceea ce succeda, indiferent de intentie. Atunci cand cauza si intentia sunt complementare, tot ce ne dorim poate fi provocat. Succesul este pana la urma capacitatea de a ne implini toate dorintele fara efort si cu usurinta."


You Might Also Like

0 comentarii

Flickr Images