Swift

A trai ca invingator

A trai ca un invingator inseamna a-ti indrepta atentia si a o mentine asupra soltuiitlor si succeselor, deoarece asupra obiectului fata de care va indreptati atentita va veti concentra puterea creatoare, iar acest fapt implineste viata.



 Majoritatea oamenilor isi indreapta atentia mereu asupra problemelor si dificultatilor vietii, desi acestea ocupa doar 3 procente din activitatea unei vieti. Insa din cauza acestui fapt se concentreaza activitatea subconstientului permanent asupra problemelor, creand astfel noi probleme. In acest fel viata devine dificila.

 Chiar si atunci cand ne concentram pe activitatea cererbrala aspura altor cauze, acestea nu vor putea fi implnite, pentru ca subconstinteul va lupta contra lor, mentinand astfel puterea noastra creatoare zilnic, timp de 24 ore, concentrata asupra problemelor.

 Acum va este la indemana sa va concetrati constient atentia asupra obiectivelor care sunt importante in propria viata: asadar, succesul, sanatatea, o realatie armonioasa, dezvoltarea spirituala, iluminare daca vreti si a trai in concordanta cu modul in care se va manifesta acesta noua inclinatie in viata dumneavoastra. Acesta este pasul necesar pe care-l face orice victima pe cale sa se transforme in creatorul constient al tuturor circumstantelor. Situatia dumneavoastra momentana, fie ea dificila sau fara speranta, este lipsita de importanta, pentru ca in acest momement puteti schimba totul. Nu aveti nevoie de nimeni care sa va ajute. Aveti mereu totul. care va ajuta sa traiti.

 Daca spre exemplu eu imi indrept atentia spre corpul meu, atunci simt imediat putere si vitalitate, liniste si siguranta - respectiv toate lucrurile asupra carora imi orientez atentia. Concentrati-va acum aspura puterii vitale a corpului dumneavoastra. Aceste sentiment este remarcabil, asadar de ce ar trebui vreodata schimbat? Redati acum corpului dumneavoastra informatia energetica a sanatatii, vitalitatii si poftei de viata desavarsite.

 Prin schimbarea obiectului atentiei noastre, ne reorientam toata viata, caci astfel se modifica orientarea antentiei subconstientului nostru, si impreuna cu ea se canalizeaza si atentia asupra puterii creatoare, comportamentului si situatiilor, dar si aspura coincidentelor si intalnirilor dorite - pe scurt, asupra norocului nostru, Iar noi recunoastem : norocul se face. Astfel, putem sa ne"abonam la noroc.

You Might Also Like

0 comentarii

Flickr Images