Swift

Cei spate pasi ai gandirii pozitive pentru o viata pozitiva





1. Gandire pozitiva

Recunosc ca totul imi este de folos si de ajutor. Merg atent si hotarat prin viata. Am incredere totala si simt al umorului, si las ce este de facut sa fie facut. Reunsoc lumina din spatele realitatii si traiesc singur in abundenta existentei.

2. Senitimente pozitive

Oamenii trebuie sa fie asa cum sunt, deschisi si echilibrati. Trebuie sa fie increzatori si singuri de sentimentele lor si sa se simta onorati sa traiasca din plin. Ei dar trebuie sa observe viata, fara a o analiza si sa lase lucrurile sa se intample.

3. Vointa pozitiva

Vrem sa invatam si sa intelegem. Vrem sa ne scuzam si sa iertam, vrem sa facem doar ceea ce este corect. Vrem ce trebuie vrut! Ascultam ce vrea viata si renuntam la propria vointa. Vrem sa indepinim vointa VIETII !

4. Discutii pozitive

Sa invatam sa ne exprimam clar si sa ne orpim din a bate campii Sa nu dam sfaturi ce nu ne sunt cerute si sa invatam sa tacem. Sa fim sinceri prin cuvinte, prin fapte si sa facem complimente. Sa incurajam, sa oferim consolidare si sa folosim cuvinte de ajutor, de multumire si binecuvantare.

5. Actiune Pozitiva

Sa actionam chibzuit, plini de sensibilitate si cu indulgenta. Sa fim afectuosi, constructivi si dornici de a ajuta. Sa ramanem oameni, plin de admiratie si perseverenta indiferent de asteptarile celorlalti. Sa pastram simtul raspunderiii si al constiintei de sine, cu respect pentru tot ceea ce facem. Sa invatam sa oferim si altora din ce avem, si la momentul potrivit sa facem din comportamentul interior ceea ce e mai bun. Sa mancam sanatos si cu masura. Sa respectam cu bucurie libertatea celorlalti.

6. Constiinta pozitiva

In recunoasterea adevarului si realitatii sa fim mereu altruisiti. In mod regulat sa urmam linistea sa alcoam timp pentru meditatie si rugaciune. Sa asezam intreaga fiinta mai presus de orice. Sa traim cu prezenta de spirit si in mod folositor pentru ceilalti.

7. A traii pozitiv

Sa observam legile spirituale, sa mergem fara griji si calm in recunoastere ca totul inseamna Unul. Sa ne construim relatiile in armonie si sa ne bucuram de lucruri marunte. Sa traim bucurosi, dar sa fim mereu pregatiti sa renuntam la tot. Atat timp, cat totusi traiesc, sa traiesc rational, exemplar si sanatos. Sa pun intreaga fiinta pe cel mai inalt loc, sa recunosc si sa respect pe Dumnezeu in tot si in fiecare.

You Might Also Like

0 comentarii

Flickr Images